Rikke Aagaard Nielsen

* Jeg blev fynbo i 2008 da jeg landede på skønne Hindsholm
* Oprindeligt er jeg århusianer, uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 1991
* Erfaring har jeg med fra andre steder: som sognepræst i det sydvestjyske som sognepræst i Gørding i 10 år, og derefter de næste 7 år som præst for den danske menighed i Edmonton, Albert, Canada.
* Min familie: min mand, Henrik, sønnerne Mathias og Mikkel og datter Astrid, har været med, og er en væsentlig del af det hele og mit liv.
Det er også blevet en større familie nu med svigerbørn og børnebørn.
* Det har givet mange gaver og spændende opgaver at være præst. Det er altid et privilegium for mig, at møde mennesker og blive lukket ind i den livshistorie og fortælling, som de bringer med sig.
Det gør virket som præst til noget særligt og særlig glædeligt for mig. Sådan har jeg altid haft det. Sammen med lysten til at fortælle og forkynde kristendommen ind i vores livshistorier, er det en af grundede til mit ønske – helt tilbage fra mine teen-age år – om at virke som præst.
* Nysgerrighed og optagetheden af mennesker, samfundsforhold, etik, den kristne grundfortælling, og hvor vigtigt det er, at vi har historien og kristendommen med os, driver mig i det daglige og i mit arbejde. Jeg kan lide at læse om det, og udfordres af de tanker, som andre gør sig om de store emner.
* Jeg elsker traditioner, og holder meget af at samles for at holde traditionerne. Der hører selvfølgelig god mad med, og den kan jeg li´ at forberede og spise. Naturen betyder meget i min dagligdag, og jeg sætter stor pris på, at bo og virke her, hvor der er meget af den.
Gå til toppen